Singstar

Oh yeah, ronja kom hit en sväng och vi sjöng singstar en jävla bra tag. Men de var skitkul :D haha! Sen hade hon med sig en julklapp till mig, som jag snart ska öppna. Sen ska hon få en av mig imorgon också. Och imorgon blir det nog trevligt också :) hihi! Men nu ska vi ringa och beställa pizza, hörs då ;)

Mums

*Har så otroligt trevligt, sitter här med min blivande man och äter glass och choklad ;D haha

heja broberg

Nice dag, julkul :D var ju kul de. Och alla var så fina så ;p men jag skulle fan ha åkt på bandy idag till bollnäs :p men så blev de inte. Fast ganska skönt att vara hemma också, men imorgon ska jag iaf på fotboll =)

Yeah, julkul

Julkul imorgon :D och ronja sover här inatt, blir ju hur trevligt som helst de :) lite målarfärg och de blir som pricken över i ;D


pysmys (:

Har varit en okej helg faktiskt, lite småtråkig ibland men helt okej! Igår bakade jag och mamma knäck. Och de var typ hur gott som helst (: hihi! Sen åkte vi ut till Söderala och åt middag hemma hos Kina & Stefan, smaskens de också :) sen skulle Marcus(våran tremänning då) och Patrik åka på bandy, så då följde jag med men åkte hem till Marcus och vi tittade på den nya American Pie, beta house ;) grym, haha! Och idag har jag väl mest kollat på tv, typ hela dagen. Men jag har ju inte haft nå bättre för mig heller så :p och ikväll ska jag kolla på en film också. Men de är ju faktiskt ganska skönt ibland att bara vara hemma och mysa och kolla på tv :) men alltid trevligare med sällskap ;D Men jag har faktiskt klätt julgranen idag, eller inte bara jag men, jättefint :) Åh, vad jag älskar julen! Längtar faktiskt till julafton. Och jag fyller ju snart år, lite mer än en månad kvar nu bara! hihi! Och när jag hade som mest tråkigast idag och bara gick runt och runt, hittade jag mammas gamla starlettidning, som hon och Kattis var med i typ när dom var tretton ;D hah! Så snygg, så jag var tvungen att ta en bild :p

                                                                                     


:'(

Har varit ganska mycket grinande idag måste jag säga, vissa fick ju reda på sina betyg idag. Och det vart väl för vissa, betyg som de inte hade hoppats på.. jag vart fan sur med. Fast jag blev ändå inte förvånad, är så jävla van!  

trevlig dag ;>

Faaan! Nu har jag suttit och skrivit så jävla länge och så försvinner de bara. Ganska drygt måst jag säga! Så nu orkar jag inte skriva om, så jag går och stryker mitt fina lucialinne som jag ska ha imorgon :p ha de bra, pusshej :>


Julkul :)

Snart är de ju julkul kom jag på idag, nästa fredag ju. Och jag som inte ens vet vad jag ska klä ut mig till, inte förvånad med tanke på min dåliga fantasi, så just nu har jag lite panik :s Men någonting måste de väl bli, så vi får se sen då. Men dagarna går ju så fort också.
Och idag fick vi reda på att vi ska ha en muntlig redovisning av andra världskriget som vi nu jobbat med i några veckor. Det var då ingen som jubla precis! Fyfan, jag hatar när de ska vara muntligt, så jävla dålig på det. Och man blir ju så himla nervös, de enda som var positivt var väl att det var på Elins lektion vi skulle göra de. Då behöver de ju inte vara så jätteseriöst kanske :) Förra året i åttan när vi hade de på svenskan med Anki, satt ju alla tysta som musar. Väldigt ovanligt för våran klass, men då var alla så nervösa! Får se hur det går den här gången :p Såklart ska vi ju få betyg på det här också, men det räknas till slutbetyget. För de sa idag att dom sätter betygen på söndag, och då är ingen klar med redovisningen. Fyfan!

Var ju på bandy igår med brorsan iaf, vi titta på när hans gamla lag spelade, Brobergs -94. Dom hade ju en grym pojk med där iaf, jag som fan aldrig tyckt de vart kul och kolla på de förr, men igår var det de :) Så det måste man ju gå och kolla på flera gånger.

Och i lördags var de ju niffengalan, så vi hade nåra kostymklädda pojkar hemma då :p Marcus kom till mig sen efter de också, han var så stilig så :)

 haha (:

heja broberg ;)

Asså just nu är jag så jävla trött, inte lite heller. Jag skulle ju lätt bara kunna falla ihop! Vi kom nyss hem ifrån a-hallen iaf, var och kolla på dansavslutningen. Och alla var så duktiga :) sen gick jag och lina hem, käkade och så. Och nu snart om en timme ungefär ska jag iväg och kolla på bandy med patrik tror jag, jag vet inte riktigt vilka de är som spelar men de kan ju vara kul :p haha! Jag har ju inget annat att göra heller så, och jag vill inte bara sitta här och tröka. Så då får de bli bandy istället. Vi var ju och titta på det igår också, var broberg mot hammarby. Men broberg förlora, synd! Men vi hade de ju kul ändå vi ;D

:>

yeah, har så kul ;p

puss

tönt, orka dig? ^o)


igår var det en väldigt väldigt lång och jobbig dag. jag klev upp klockan 6 för att jag skulle kunna plugga till provet litegrann, jag vart fan förvånad att jag klev upp när klockan ringde ;) men provet gick väl ganska bra tror jag iaf (: vi hade spanskaprov också, som jag inte pluggat någonting till. synd de! men jag får ju iaf bara ett jävla godkänt nu med så, eller g+. ffan! sista timmen hade vi iaf idrott, mamma hämtade mig efter och skjusade mig till pappa. sen vid sju kom marcus och hans pappa stefan jonsson ;D så heter min pappa med liksom ;) haha! men iaf, dom hämtade mig och vi åkte hem till marcus, vi kollade på idol, och ice age ;D haha! och johan skulle hämta mig klocklan halv 3 när han sluta jobba :p sen typ klockan 2 vaknade jag av att jag hade fått ett sms, då hade båda somnat ;D haha. jag hade ju fan vart vaken i 20 timmar :p hahah :D men så gick jag ut för att johan skulle komma, vänta i 10 minuter sen ringde han och sa att han hade åkt hem och glömt mig ;p så jag fick stå och vänta lite till :p haha! bildåre säger jag bara :) jag gick och la mig somna på typ 2 sekunder kanske. sen väckte pappa mig halv 11 imorse, det var bra. för jag ville ju inte sova bort hela dagen precis. men nu är de iaf bandy ikväll, och den ska jag och ronja gå på iaf ;D får se om vi ser nått sött. men nu ska jag ta mig något att äta. pusshej :>

ska nog snatta folköl på alen jag också tror ja (;


Haha !

Okej, nu har jag varit ganska dålig på att skriva på ett tag. Men den här veckan har gått så himla snabbt ;) men igår iaf, så gick jag ner på stan och mötte ronja och vi gick och fika och pratade lite och så, gick och kika lite på stan.
Sen åkte jag och patrik till mormor och morfar, fast vi fick typ stå ute i regnet och vänta i nästan en timme ;P
Men sen kom dom hem och då satte vi oss och åt och lite sånt, sen skicka marcus sms att han skulle till ogge som nyss flyttat granne med mormor och morfar, så jag följde med dom och käka på pizzan och sen hem till ogge en stund. Var lite kul faktiskt ;) men sen gick jag hem och satte mig och titta på andra avenyn.
Klockan halv 1 ungefär gick vi och la oss, och jag fick sova med patrik, haha ;D och vi låg och prata i typ en timme. HAHAHAH :D:D sen vakna vi typ 11, käka frukost och åkte hem :P Så nu ska jag väl ta och titta på ytterligare ett avsnitt av avenyn ;) ha de bra :)

RSS 2.0