Underbar dag :)

Ja, idag har det varit en riktigt bra idag, var ju nattvandring igårnatt då. Alla nior skulle gå, vi samlades vid skolan vid tio ungefär och började gå, stannade och vila en stund vid Stormorshäll och grillde även korv vid Vadtjärn. Men det var den äckligaste korv jag ätit så det blev inte så mycket. Vi blev då klar vid ett-tiden ungefär, Ronja skulle sova hos mig så vi börja gå, Pontus och Emil hängde på dom med. Var väl hemma typ halv två, vi var väl så trött så vi flumma runt så hemskt. Men vi gick och la oss och prata rätt länge, mycket trevligt :)
 
På morgon vakna vi ungefär vid elva-halvtolv, la oss ute och sola, sen kom Milla och skjutsa ner oss på flinken så vi kunde köpa glass. Sen gick vi hem och åt lite smått, ronja åkte hem vid femtiden och då satte jag mig vid datorn. Men jag vart så jävla glad, för efter ett tag kommer mamma och Lasse ner med en bärbar åt mig. Lite glad jag blev då :D lite senare åt vi mat och bada ute i tunnan, skönt som fan!

Men nu blir det nog snart att gå och lägga mig tror jag, har fotbollsträning imorgon som jag egentligen inte orkar gå på, men men :) ha de bra allesammans. Sov gott!


Helt klar nu

Nu har jag iaf hittat lite kläder som jag kan ha på mig imorgon, men måste få lite smakråd av någon. Får nog åka till Lina imorgon innan, så jag kan bestämma mig :) glad att jag hittade någonting iaf. Var en rätt rolig dag idag faktiskt ;)

Igår var det konserten då iaf, gick rätt bra. Första var väl sådär, var lite grejer som krångla och jag och ronja ja.. :D skrattanfall ute på scen. Det är bra! Men sista föreställningen var klart bäst, och Ronja var så himla duktig, ALLA var det helt klart. Så det blev bra, kom rätt mycket folk också :) Så där var man igår från klcokan åtta på morgon till ungefär nio. Men det var riktigt kul.

Och imorgon ska min käre klass göra klart våran låt, haha. Så imorgon blir det mera sång. Hoppas vi får se lite av sjuornas musikvideos också. Lite jobbigt att inte Ronja kan vara med bara, hon som är den enda som kan, men hon är hemma och sjuk hon. Vi får klara oss på egen hand ;)

Nu ska jag iaf gå och lägga mig, godnatt & ha det bra allesammans :)


Börjat igen då :)

Helt sjukt vad de var länge sen jag skrev blogg nu, typ när jag fyllde år och det var 4 månader sen. Aja, får se om jag kanske börjar skriva lite igen. Lite svårt ibland att veta vad man ska skriva bara ;)

Men igår var jag uppe till typ halv ett för att göra klart so-arbetet som skulle vara inne idag. Mådde inte så jättetrevligt när jag gick och la mig, typ hade ont i huve och mådde typ illa. Vi hann i alla fall klart med arbetet lämnade in de i sista sekund, men men. Sen var vi på musiken nästan hela dagen, men jag var tvungen att ringa mamma vid två-tiden för då hade jag så gräsligt ont i magen. Haha, kan ju låta som att jag skulle vara med barn, men det kan jag försäkra er om att jag inte är. Jag la mig i alla fall och sov när jag kom hem, tänkte att jag bara skulle göra det en liten stund för att jag skulle hinna kolla på smallville :) men icke, mamma kom hem vid fyra igen och då vakna jag. Så då kolla jag på finalen av project runway som jag typ följt nu ett tag. Och gossip girl kolla jag på igår, fan vad det är bra.

Imorgon är det vårkonsert på teatern, ska ha tre föreställningar, två för skolan och en för allmänheten. Får se hur det går, bara och hoppas på det bästa. Kläder är ju bara ett problem har ingen aning om vad vi ska ha på oss, men det är väl något som löser sig. 

Idag fick jag också höra att jag, patrik, lina & johan ska knäppa kort på stilfoto på torsdag, hehe. Får hoppas att det blir vackert :D Nu ska jag iaf hitta på något annat att göra, ta en liten promenad kanske. Eller en trip till ronja. Aja, får se vad det blir.

Ha det bra så länge, puss&adjö!

RSS 2.0