god jul

NU ÄR DET JUUUUUULAFTOOOOOOON! tjooho typ, näe riktigt så känner jag inte. och det verkar det inte bara vara jag som gör. känner inte någon direkt julkänsla i år. det kan ju bero på hur många människor de är som säger just de och att de är så stressigt och bla bla aabllaaa. tack och lov att jag har en mamma som älskar julen och nästan aldrig negativ till de, så de brukar alltid vara mysigt. imorgon ska vi iaf åka ut till mormor och morfar på förmiddagen senare på kvällen blir de till pappa och hela gänget för lite mys där. kommer bli kaaanon :) har kommit på vad jag ska ha på mig också, kände mig lite stressad med de förut men insåg att jag måste inte ha något rött på mig. haha, vet inte varför de ska vara så viktigt :) men de är de ju inte, lite röd kan man vara iaf :D hihii ska ha med mig min nya kamera jag köpte häromdagen också, så de ska knäppas mycket kort nu i jul.

men nu funderar jag på om jag ska ta och hoppa i säng så jag är skapligt pigg imorgon, ska komma ihåg att köpa telefonkort också annars blir jag galen. glömde bort att de där 30 dagarna hade gått så ringde jag ronja och prata slut på varenda krona. kändes skapligt nödvändigt! alltså jag hade ju kunnat ringt från hemtelefon som knappt kostar någonting, nödvändigt var de ju att prata med ronja ;)

MEN GOD JUL PÅ ER ALLESAMMANS <3
typ toowe och ronja ;) puss

no sleep

/- 22 dec 01.40
för jobbigt för att orka vara sant. jag kan inte sova, verkligen inte. de brukar aldrig kunna gå så långt att jag sätter på datorn igen för att jag inte kan sova. men nu blev jag tvungen, tror jag börjar grina snart. jag vill sova!!!!!! det finns fan inge jobbigare....!

imorgon ska jag ner på stan med ronja och mysa, fika och gå runt och kika lite kanske. blir inte att jag ger nå julklappar i år...som alla andra år. nej men jag var duktig för några år sedan, men fantasin är så fruktansvärt dålig så de blir aldrig att jag köper nånting. och försöker man fråga vad nån önskar sig så JAG SKA INTE HA NÅTT!!! så de blir lite dåligt på julklappsfronten i år med. känner noll julkänsla i år. förra året blev jag lite exalterad på självaste julafton, men de är ju över på ett kick. tack och lov för snön som har kommit iaf, vet inte vad jag gjorde annars? ingen jul utan snöö ;) tråkig jul varje fall.

vet inte vad jag ska göra för att bli trött, jag försökte sätta på musik. det brukar kunna funka, jag måste alltid stänga av innan jag somnar, men jag blir alltid så trött så jag håller på att somnar. men inte nu inte, jag som hade tänkt lägga mig i skaplig tid så jag inte skulle sova halva dagen imorgon när vi skulle ner på stan. jag och ronja pratade om det idag, om jag sover längre än typ tolv då känns dagen tamefan helt förstörd. jag gjorde de idag nästan och då blev de så att jag gick i pyjamas hela dagen ungefär för jag orka inte göra något. iofs rensade jag igenom byrån, men med pyjamasen på :D men det kan vara rätt skönt ibland, är de lov så är det!

men nu känner jag att jag skrivit väldigt mycket strunt här, och ni har gjort de bra om ni läst allt trams ända ner hit. men de bara smattrar på och ännu mer när jag är sömnlös och har såhär tråkigt. men men, ger mig här. pussselipuss

motivation

sitter här nu och försöker hitta motivation till att göra klar pluggandet, men gör allt för att skjuta fram på det. känner att det är för mycket för mig. är så tråkigt just nu också, mamma jobbar och kommer inte hem förrän om en timme. men ska väl försöka komma igång iaf.

har varit jättemysig dag i skolan iaf, hade lite matte på morgonen och gjorde lite tester på samhällen. sen blev det bara se klart på en ganska bra film som vi började kolla på igår. sen åt jag, toowe, agnes, mansatha och sandra tacobuffé. GRYMT GOTT! sen gick jag hem och har försökt hittat motivationen till dess, men det går inte.

ikväll blir det iaf bara mys hemma med mamma, kolla på idolfinalen. och jag håller hårt på ERIK, karln ska vinna! annars är det nått fel enligt min åsikt ;) men puss på er, motivationen börjar komma

sounds good

helt sjukt att jag ikväll gjort klar tre uppgifter, är otroligt stolt över mig själv. och så otroligt lättad, men har två lite kluriga uppgifter kvar som sagt. får se hur de går med dem ;)

prata nyss med ronja också som är i ljusne på fest, jag stog över det tack vare plugghögen jag så fint samlat på mig. men kvinnan dricker ingenting tack och lov, förstår inte hur hon orkar bara. ska upp och lussa tidigt som satan imorgon, men men vad gör man inte :D

nu sitter jag iaf och lyssnar lite musik på spotify och tänker fortsätta med de. fyfan vad jag älskar musik!
good nightyyy

time passed away

har nu efter väldigt mycket tjat tagit mig i kragen och öppnat denna sida, har egentligen inte tid men men ;) som jag skrev i förra inlägget att jag var skoltrött så kan jag säga nu att jag håller fast vid det. tack och lov att de är jullov snart och att vi får vara lediga. TAACK! jag tror seriöst jag aldrig pluggat såhär mycket i hela mitt liv. så jävla tröttsamt.

har i alla fall personalfesten på lördag att se fram emot, tror de kommer bli superkul ja :D har egentligen supermycket att se fram emot, det kommer hända så mycket i december-januari nu. men ge mig lite snö nu bara så blir jag hemskt nöjd :D ingen jul utan snö ju :( ge mig lite julkänsla tack. har iaf pyntat mitt rum med tomtar, röda ljuslyktor, kuddar och grejer, massa rött. men har inte fått den där christmasfeeling'en riktigt än, får hoppas att den kommer. men ska väl försöka ta tag i folkhälsan nu och bli klar med den ikväll så jag slipper åka till skolan tidigare imorgon. pusss

jag säger då de, jag vet inte vad jag gjorde utan dessa två flickor. dom lyser upp min dag att jag nästan blir bländad, näe men skämt åsido :) jag iaf älskar dessa två klasskamrater och jag känner att skolan underlättar med de två vid min sida. så tack för att ni finns! <3

RSS 2.0