sjuuuk

Hemma och är sjuk idag igen, kan ju säga att jag mår bättre. Men antar att jag fortfarande kan smitta ner dom på jobbet. Så jag stannade hemma igen, men tror inte det gör så mycket faktiskt :)
så idag har jag passat på och städat lite, eller jag har nyss börjat. Packat ner lite i kartonger och så, tänkte att jag skulle dammsuga och lite sånt sen också, så mammsen blir glad sen när hon kommer hem.
Hon har tjatat så mycket på mig nu ett tag, så kände att det var dags nu att göra nått. Och jag har inte direkt ro för att ligga ner och göra ingenting heller.

Tror jag fått tinitus eller nå, när det är helt tyst brusar öronen sönder. haha!
Men det är skitdrygt, när jag ska gå och lägga mig, ligger jag med med musik så jag ska kunna somna eller bli så trött som möjligt och när jag är det, då bara stänger jag av och slocknar ;) haha! Funkar kanon :D (Y)
Men kan hoppas att det går över snart, och mitt smaksinne har fortfarande inte kommit tillbaka. Hur irreterande som helst, fast kommit på att det kanske är ganska bra ändå. Då är det ju värsta onödigt att äta massa onyttigheter och så, eftersom det knappt smakar nånting. Så nu har jag inte gjort det på några dagar, fast jag har vart dålig på att äta överhuvudtaget.

Men nu ska jag iaf gå upp och stoppa i mig nånting, även min lille katt. Sen fortsätter städningen ;) och ikväll blir det att gå på teatern med jossan och carro. Kuligt :) aja, wish me good luck.


back again

Okej, jag insåg att den andra bloggen sög. Vet inte varför, men det var bara skittråkigt helt enkelt. Så tänkte försöka skirva lite här, men det får vi se hur det går. Haha, håller väl på ett litet tag iaf ;) nån dag eller så bruukar det ju bli (y)

Sitter nerkrypen i min säng just nu, snörvlar som en idiot. Aa, förkyld som fan är jag. Dricker r1 som förövrigt är en väldigt bra medicin mot min hals och så. Sen blir det lite nässpray och halstabletter på det. Så min dag har sett ut som så att jag har inte gjort så mycket mer än att titta på tv, hela dagen! Min ända sysselsättning när jag är ledig...eller sjuk!

Sådär, nu fick jag ihop ett riktigt tråkigt inlägg att läsa. Men jag kom på att jag har annat att göra, så vi hörs! ;)



NY BLOGG!

http://fiialotta.wordpress.com/

RSS 2.0