Home again!

Ja, som sagt kommit hem från Cypern nu då. Hade det verkligen jättebra där, det flesta dagar. Var med om världens värsta bakfylla, var inne hela dagen och sov då det var som bäst väder. Jag har aldrig mått så dåligt :/ var lite dålig på att sola ett tag, så jag ser ut som blekfis.

Var lite småtråkigt att börja skolan igen,hade lätt kunnat vara borta en vecka till..men man missar ju så mycket. Tack och lov att jag har Jossan, hon gör min skoldag så mycket bättre :) jag hoppas inte på så mycket mer än att du inte flyttar härifrån, fast just nu är jag så less på allt, så jag tror fan jag skulle kunna följa med dig. Fyfan vad härligt att få flytta och börja om på nytt.

Imorgon börjar jag mitt nya liv..

4 dk

Hejsan!
Det har varit lite dåligt med skrivande nu några dagar, har inte suttit så värst mycket vid datorn faktiskt. Även så har jag bara varit hemma hela helgen, inte träffat en kotte typ. Men sånt funkar ibland också.
Nu har jag precis kommit hem från skolan, väntar på att mamma ska komma hem nu bara så ska väl vi ta oss nått att äta tänker jag. Och ikväll ska jag följa med på föräldrarmöte, får se hur det går ;)

Men nu kom mamma hem, hungrig så jag håller på att dör, hörs!

Träningsvärk :s

Har haft så jävla ont i mina armar och lår idag, träningsvärk utav helvete. Så jag har undvikt att röra på mig idag ;o
Vägde mig imorse, har gått ner hela fyra kilo nu, haha ;) pappa kommer hit snart och lämnar patrik så då ska jag höra hur det går för han, hehe ;)
Måste säga att vi har så jävla sköna dagar i skolan, fick lära oss att bädda idag, och imorgon ska vi prova på att mata varann. Får se hur det funkar då (y) har ju så jävla roliga läxor nu också när jag ska vara ledig, eller inte...,,
måste göra ungefär 15 sider i matten, läsa 50 sider i Nk och 10 i medicinisk grund! Tjoho! Så nu har jag börjat på lite idag, fattar inte vad som hänt med mig. Matten går ju som på en dans, läraren trodde tom. jag skulle läsa Matte B. För liksom vissa i min förra klass kan ju intyga om att jag var ju inte direkt klassens einstein ;)

men nu ska jag faktiskt börja fundera lite på vad jag ska ha med mig till cypern, tycker det är så roligt :)))) kanske plugga lite mer också. men jag har fan lagt ner över tre timmar på matte idag, yees. aja, hörs då. PUSS

11 dk

just nu sitter jag här och hostar och grejar, kliar i halsen gör det också. väldigt obehagligt!
jag hoppas verkligen inte att jag åker på en förkylning igen, vore rätt så opassande just nu.
dagen idag har annars varit helt okej. vi började kvart över nio hade idrott sen matte och efter det fick vi sluta. var väldigt skönt!
när jag kom hem var mamma hemma så vi åkte och bytte locktången hon köpte till mig, ville ha en annan. de hade slut på den jag ville ha på lagret så jag fick ta den som fanns ute i butiken och fick den hundra spänn billigare ;)
när vi kom hem gjorde jag klar intervjun som jag ska lämna in imorgon, och så städa jag klar garderoben.
imorgon hade jag tänkt att jag ska ta hem matten och jobba i, insåg att jag låg efter rätt mycket när jag tagit fel på vilken vecka det var.

men nu kan jag faktiskt inte skriva nå mer, dags för te och honung till min hals. så godnatt :)

12 dk

Drog ner på stan igår vid sextiden, mötte ronja, och ida, carro och tjipp kom senare ;) haha! Vi gick runt och kika lite, träffade på lite folk och sådär. Mickis bl a som jag inte sett på ungefär sådär 3 år? :)
Vi niotiden åkte ida hem med bussen, så då ringde vi vickan och jag carro & ronja åkte till bergvik hem till carro. Lite senare kom även oskar, emil och christian. Vi satt och kolla på idol, sen dryga dom sig ungefär heela kvällen, men det var ändå så jävla kul :D men det gav tillslut upp och vi kunde sova lugnt ;) imorse vakna vi igen av min telefon, var trött som en idiot, hade ont i halsen och kunde knappt prata :s näe, det var ingen hit! så kom vi på att vi var så jäkla sugen på pizza, så jag och carro tog moppen till söderala, när vi sedan kom hem hade jag ungefär halva innehållet av ronjas pizza i mitt knä (y) överdrev lite kanske, men fyfan. Sen åkte jag och ronja hem till henne och vänta på mamma, så åkte jag hem sen och var faktiskt lite småduktig och städa mitt rum  ;) haha. Nu ska jag hoppa in duschen, PUZZ


fre - lör (y)

Hade en otroligt rolig kväll igår måste jag säga. Riktig kanonkväll!!! Jag och sara sov hos ronja inatt, trevligt. Vakna imorse klockan halv ett av mamma ringde, och då hade sara åkt. fyfan va trött jag var, men jag och ronja gick upp och käka frukost, hundratals mackor som vanligt ;) haha! idag ska vi ner på stan, sen blire carrolajn ikväll vad jag anar. Men nu ska jag ta en välbehövande dusch, hörs då! pusseli

ronja malm 14 år , hahahaha

nu äre fest

Nu sitter jag och ronja här väntar på att sara ska komma, så som vanligt är vi själv och dricker vin, very very nice ;) haha. tragiskt ;p sen blir det att gå till bussen och åka till bollnäs och gå på tranan, får la se hur det blir. Vi blev ju dissade alldeles nyss av våra så kallade vänner, mycket lågt. Men vi kommer få det kanonkul ändå vi ;) det blir ju vad man gör det till !!!! :D:D:D Så nu ska vi fortsätta och göra oss iordning, ha en bra kväll allesammans. PUSS

nice dag

sitter här med ronja nu och nördar musik, har provat locka håret så nu ser jag ut som en jävla pudel ;) hett hett!
den här dagen har varit rätt flummig, haft världens överskottsenergi :p och skolan var riktigt jävla rolig idag :D vägarvat fan hela dagen ;) fick sluta tidigare idag också, så jag tog min räcercykel och åkte upp på norrtull och hämta ronja som var där och repa. när vi kom hem värmde vi både hallon och choklad som vi skulle ha till glass, och jävlar vad jag brände mig, var inte så trevligt. brände ju fan tungan idag också när jag drack kaffe i skolan (y) heja heja!
har iaf kommit någon vart nu med min intervju, hann skriva en hel del idag. men hur det blir har jag ingen aning om, jag satsar på ett VG iaf! men jag har en aning om hur de kommer gå, och det blir jag irreterad över. jag lyckas tamefan aldrig! och igår hade jag bild också, skulle egentligen ha musik, men jag ville byta till bild och gå med i jossans grupp för hon blev själv. så jag gick till receptionen på staffan och prata med nån tant, hon ville inte att jag skulle gå i den för de var största gruppen. men hon kan ju ta sig i arslet om jag inte får de, så nu kan ni ju hålla tummarna för att jag ska få  komma i den grupp jag vill. skulle gå upp dit nån dag nu den här veckan för att få svar, så de får jag göra imorgon. men det kommer väl heller inte gå som jag vill. haha! emon i mig talar..

nu ska jag iaf ta och räkna matte, var så flitig och jobba idag på lektion, så jag blev förvånad över mig själv. kämpa, kämpa! haha, puss på det.
ska fixa de nu, innan jag kommer på nå annat, såå vi hörs! ha're bäst, XOXO

matteskit

usch, så jävla less! orkar inte jobba någonting nu, har fått min intervju iaf! sen tyckte jag att de räckte. nice (Y) kommer ju hamna efter!! nu bestämmer jag att imorgon ska jag jobba matte, massor!

mycket skola nu

Skönt att dom ändrat schemat så vi börjar halv nio på tisdagar istället. En liten sovmorgon iaf ;) idag i skolan har jag varit så jäkla trött så dagen har gått segt. Men nu sitter jag iaf här och proppar i mig en pan pizza, får dåligt samvete. haha
Men jag var så jäävla hungrig, så jag var tvungen. Får väl ta en springtur på idrotten imorgon ändå ;p har mycket att göra nu, vad det gäller skolan. Måste räkna lite matte så jag inte hamnar efter, sen ska jag också åka till morfar och intervjua han. hehe, sen ska jag ju också få ihop några ord om hälsan. Men det ska väl gå :)

Aja, nu ska jag ringa morfar. pusshej!

;)

Sitter nu och försöker förfullt att komma på hur man ändrar designen på bloggen, jag fattar ingenting. Har iaf inhandlat lite nya grejer idag, så nu är det rätt bra. Men nu ska jag och mamma åka och mata anki och lunkans katter, hej så länge!

18 dk

Börja skolan kvart över nio imorse, så det var skönt. Även fast jag vakna upp hos pappa klockan sju :p så jag åkte hem till mamma och gjorde mig klar och gick till skolan. Rätt skön dag, hade idrott och sen räkna vi lite matte. Sen tog vi en promenad och kolla på svampar ;) nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem så ska vi dra ner på stan och kika lite. Ha de bra, puss puss :)

RSS 2.0