Grattis på mig ;>

Idag fyller jag 16 stora år, skitkul de =) mamma och lasse kom in och sjöng så fint imorse...och jag fick kläder och smink och sånt och en digitalkamera, skitsnygg asså :P haha. Men nu ska jag börja göra mig i ordning lite till mina släkt och vänner kommer :) städa lite ska ja också göra :D puss&kram. hej :>

vad kallas dee... - en wäänn :D:D:D:D:D:D

Lite dålig på att skriva asså, har inte haft sådan stor lust. Jag bara går runt och längtar hela tiden :) men igår var jag så otroligt trött , men de är jag väl jämt men. Vi var på bandy iaf, jag sara och ronja :D vi träffade emily och då dumpade sara oss sen för att de åkte hem med bussen ;P men jag och ronja hade de iaf astrevligt, aa kul som fan. vi tänkte ju göra något vi inte brukar göra, men sen kom vi ju på vissa saker, så vi lät bli :P synd, nästa gång så ;)  men broberg förlorade förresten för er som var intresserade, och dom spelade mot västerås. vart typ 4-6. Synd de, fast jag bryr mig faktiskt, nästa match blir mot hammarby vet jag iaf ;p men dom måste ju fan vinna nu juuuu. annars kommer jag ju inte få gå på nå mer bäändy (; och jag och ronja måste bara göra de där. haha , men nu idag ska jag nog träffa marcus en sväng, fick reda på igår att han åker utomlands imorgon, så kul. de hade tagit en ån här sista minuten resa :D avundsjuuuuuk!! ;D;D men nu ska jag nog försöka väcka resten av huset, orkar inte smyga längre :) näe, locka håret skaa jag faktiskt göra nu :)

4 dagar kvar nu bara :)

Har massa trevligt att se fram emot nu :D:D:D


Oh yeah ;)

Nu är det 10 dagar kvar tills jag fyller år. Och 11 dagar tills Ronjis fyller. Jag har en ganska behövande present som jag tror jag ska ge till henne, men jag ska fixa nått mera också.. för att hon inte fick någon julklapp av mig, för att jag var så jäkla seg som vanligt. Och med tanke på min dåliga fantasi, fast nu när jag säger att det är något hon behöver kommer hon väl inte berätta något sen. Och det är inga kondomer hon ska få :D:D haha! Så tråkig skulle jag ju inte vara :) hahahah! Eller jo, de kan ju vara de, ronja läser väl säkert de här, så nu får jag fan va tyst. Annars kommer hon ju komma på vad de är. Men jag kom på nu, att hon ljög ju om min julklapp, när jag fråga vad det börja på sa hon K, men det gjorde det ju inte :P eller det kanske gör det :) Näe, det var fan P. Haha ;) 

Och jag var på bandy idag...såklart ;) broberg spelade mot bollnäs, men fan det var lika. Typiskt! Var ju broberg som skulle ha vunnit ju, bu för bollnäs ;) var iaf asmycket folk. Anna kom och hämta mig hemma iaf, skjusade mig hem då till pappa. Sen åkte jag, johan och lina med jimmy & persson till bandyn. Men det var sån jäkla lång bilkö upp till hällåsen och segt gick det, så vi klev ur och gick upp.. eller gick..vi sprang fan :) och jag fick iaf klart för mig att jag har fått sämst kondition. Men förkyld har jag blivit nu också, så jag kan ju skylla lite på det med. Men vi spelade innebandy idag också på idrotten sista timmen. Jäklar vad jobbigt det vart efter ett tag. Måste ju börja träna fotboll igen, för det här går ju bara inte. Och sen ville jag börja på active också, men det vet jag inte om jag ska. Vill inte gå dit och träna själv, men jag ska försöka tjata lite på morsan så hon också kan börja igen :P vi var ju fan duktig förut ju. Så nu måste det bli ändring. Heja beach 2008. Ska bli fina tvättbrädan då ju, näe man kan ju drömma iaf. Det får jag iaf göra. Men mitt godisförbud funkar iaf skitbra ju, har inte ätit en enda godis sen nyår. Och då är jag helt ärlig också, och jag gör det ju bara för min skull. Men får se om jag klarar det, troligtvis inte ;) haha! Näe, dålig inställning! 

Nu har jag iaf två planer inför framtiden, som jag inte direkt kommit på själv alltihopa men. Kom iaf på idag att jag ska bli florist i Malmö, gå där första, sen andra ska jag och Ronja åka till USA och gå på high school en termin, åka hem igen och gå andra och tredje sen, ta studenten och så, men då blir det väl isf med 93:orna :) sen ska jag väl börja jobba i någon trevlig blomaffär ;Ö haha! Eller Putte tyckte att jag skulle hoppa av efter 9:an, ta över farfars mack och så skulle han komma och spela trav då, fast det gör han ju med. Och ronja tyckte att jag skulle göra macken Las vegas inspererad, skulle tydligen ha massa coola lampor och ett fik och en pool där inne. Hmm, ska man kalla det mack då tro? ;) Så nu har jag ju två superplaner.. eller som min kära låtsasmamma tycker att jag ska bli, hon kom ju på att jag bara hade ett intresse, så jag skulle kolla med syven om de fanns nån linje för de. Men jag håller det hemligt, annars kan man ju tro att jag har värsta tajkonsfamiljen ;) fast det har jag ju också, både hos mamma och pappa :D men det är så kul. 

Jag och lina hade iaf värsta uppvärmningen innan matchen, hörde typ en asbra låt som hon hade på datorn. Hoppas verkligen att ingen såg oss, fan vad snygg vi var. Queens at the disco!! Men nu hade jag fan mycket och prata om här, men jag har ju inget annat att göra, det är så himla tråkigt. Men jag får väl ta och gå och dryga mig med de andra ett tag. Sen går jag nog och lägger mig, för gu vad skönt att få sova. Nått jag älskar högt på jorden, särskilt i min älskade säng. :D Trevlig helg allihopa. Och ni tjejer(vissa), snackade med farsgubben, gick ju skitbra och vara där ;)
 
Men jag måste bara säga en sak till en person, och du vet nog vem du är om du läser, men kanske inte vill att hela sverige ska komma och fråga dig sen. Men jag beklagar iaf det som har hänt, fy, så tragiskt. Så jag kan förstå hur du kännner :( och jag tycker synd om dig vännen <3

/fialotta (;

12 dagar kvar (;

haha, längtar :D och efter de är det bara 11 dagar kvar till en annan grej ;D haha! fyfaaaan vad kuuuuuul!!!!!
trevlig första dag i skolan iaf, vart en ganska lugn start (: sköönt ;D



j v å t e s i s o b d m h f <

Seg..

Idag ska jag åka till pappsen, och bandy är det idag också. Och han skulle ha utställning med nå bilar där också ikväll tror jag :P haha. Men jag har så jävla ont i huve, och så jävla trött. Typ en försäljare som ringde och väckte mig 10 imorse, hon ringde typ 15 signaler och jag trodde de var mamma, men sen orka jag inte höra de där ljudet nå mer så jag gick och svara. Vad irreterad jag blev!

Läste iaf tidningen idag, jag och ronja var ju och åkte skridskor i förrgår. Så kuriren hade en bild på dom tjejerna vi mötte när vi skulle gå dit. Hade vi vart lite snabbare hade vi kanske fått varit med ;) hade nog varit en otrolig vacker syn, och vi hade fan hamnat på första sidan ju ;D Haha! Och vi kom på värsta idén, får se om de blir något av de ;)

Men får se vad som händer till helgen, jag vill iaf hitta på något kul. Men jag vet inte riktigt vad, Matilda tror jag skulle komma, så vi ska väl på badhuset. Haha, kan bli kul :D

sötnos (:

Mitt nyårslöfte funkar iaf bra :D:D


pusspuss ;)

Trött

Klockan är snart tre, men ja är inte så jätte trött ändå :) men ska iaf gå och lägga mig nu :) puss&godnatt!

Nyår (:

Hade en mycket mycket trevlig nyårsafton faktiskt, det var skitkul ;) heja carro ;D skönare människa finns ju inte! :)
Men dagen idag har varit mycket långtråkig, har fan inte gjort ett skit :/
Gott nytt år iaf ;D


man slutar aldrig förvånas :)

RSS 2.0