Schooool

Sitter just nu i skolan, Kalle var jättesnäll och släppte in mig och Sara i våran stooora datasal :) men jag vill sluta nu, men har både matte och svenska kvar. Jag orkar inte de :p vill se one tree hill :D hihi.


...

säg aldrig:
jag älskar dig, ifall du egentligen inte menar det.
prata aldrig om känslor, ifall de inte finns där.
ta aldrig min hand, ifall du ändå kommer släppa den.
säg aldrig att du ska, ifall du inte har planerat att börja.
titta aldrig i mina ögon, ifall allt du säger är en lögn.

Läskiga saker (:

Var på fest igår, först hos Hugo, men där var alla tvungen att gå ifrån så vi åkte några stycken hem till Erik. Var väl ganska kul där :) jag vet inte riktigt när vi åkte hem faktiskt. Men uppe länge var vi iaf :p
Sen idag vakna jag typ vid halv 11, så åkte jag till Ronja. Och jag, ronja, vickan och rasse åkte till ecenter en sväng :) sen skulle jag och ronja sola på klockan, men fyfan vad rädd vi var asså.
Jag hade aldrig vart där, men man fick gå ner i en källare, och sen in genom några dörrar, längst in var solarierummet(stava?). Först sola ronja sen jag, och typ efter 10 minuter var de någon som typ sparka på dörren. Jag vart livrädd ronja med, sen typ knacka dom som dårar. Och vi ringde rasse så att han kuunde komma upp till oss, för vi vart så jävla rädd. Så öppna ronja dörren, och då hade dom släckt alla lampor och ställt stolar för dörren. Vi fick asså panik, sen trodde ronja att dom typ skulle slå in dörren, för de skulle nog inte vara så svårt. Men sen hörde jag att de var nå tjejer, men ronja våga fortfarande inte öppna. Men sen ropa dom ronja, öppna!
Och då var de linda och maja, det var en ganska stor lättnad, men jag hade fan kunnat strypa dom ;D haha! Så sen gick vi hem och andades ut lite ;) haha.
Men nu ska jag iaf kolla på one tree hill, har laddat ner dom första programmen så nu ska jag titta på de :)

Plugger (:

Faaaaan vad hemskt, vad ledsen jag blev idag på one tree hill då, först vart man så jävla lycklig, sen vart de ju skithemskt :( ååååh! läskigt...!  Peyton<3Lucas :D:D så de ska va :)
Patrik, jag och mamma åkte ner på stan halv sex idag och handla lite kläder, allihopa faktiskt, och vi hade bara en halvtimme på oss. Men vi hann :) och alla blev nöjda och glada. Eller nöjd är man väl fan aldrig men ;) lite iaf!
Jag har försökt att plugga till spanskaprovet men de går inte så bra, jag kommer alltid på andra saker att göra istället. Som att sätta mig här t ex. Fan då! Men de brukar ju gå ganska bra att fuska på spanskan, men de är ju inte så jävla kul de heller. Och nu har ju Eiwor satt ut oss så vi har fått bestämmda platser som hon valt. Jiippi. Och idag fick vi ju tillbaka engelskaprovet, och de gick väl sådär. Men de vart väl ungefär den poäng jag brukar få på alla jävla prov, undra varför? hmm.. plugga lite kanske :) Men nu ska jag nog iaf, även fast jag egentligen inte orkar gå och plugga lite spanska. Får vi se sen hur de provet går, IG i slutbetyg kanske? ;) mjao.
Ha de så bra, see ya ;)

Bäst, ingen protest

Nu kom jag fan på att jag är världens lyckligaste, så jävla nöjd ändå. För jag har fan världens mest underbaraste kompis. Och jag behöver henne mer än något annat, finns fan ingen som kan vara bättre än du. Ronja Malm, ta åt dig ff ;) <3

Fyfan

Jag är så jävla trött på allt, ge mig ett nytt liv, tack!


/- Måndag

Åh, fyfan vad jag kommer att vara trött imorgon. Mamma ska iväg klockan kvart över sju och då ska jag åka med henne till skolan, jag kommer vara hur trött som helst. Men jag orkar verkligen inte gå. Så jag får kliva upp lite tidigare imorgon då, och nu är klockan tio över tio. Jag kommer ju vara död! Och idag har det varit en sån jäkla tråkig dag alltså, jag har ju inte gjort någonting. Kollat på tv med Milla typ, vi har tittat på gilmore girls, one tree hill, simpsons, cityakuten. Men nu orka jag inge mer och Putte skulle kolla på prison break och de klarar jag mig verkligen ifrån. Så nu ska jag bara packa min väska till idrotten imorgon, så inte jag ska stöka med de imorgon. Så jävla drygt de också, först har jag vanlig idrott sen lite senare ska jag ha elevens val och då har jag också idrott :S
Men jag undrar verkligen vad jag ska göra imorgon, jag är så trött på söderhamn de finns ju ingenting att göra. Jag vill flytta, byta skola. Åh, vad skönt de skulle vara! Men nu iaf, ska jag gå och lägga mig. Puss & godnatt :)

Ronjisdagar

Fan vilken nice helg (: I fredags åkte jag hem till pappa så kom Ronja dit och vi töntade oss lite då som vanligt ;) så sov hon hos mig, tror vi smsade hela kvällen. Sen på morgonen vaknade vi runt 11,  och käkade frukost. Pappa tyckte vi skulle åka ner på stan och kolla lite för att de var så mycket folk där så då skjusade han ner oss dit. Vi handlade lite grejs och köpte kaka på subway ;) haha, vi fick även gratis chips :p haha ! Men sen gick vi och hyrde film, "A walk to remember" och " Tretton" så åkte vi hem till Ronja, vi skaffade oss en ny trevlig kompis som kom till oss på kvällen, han missade bara bussen två gånger när han skulle komma och två gånger när han skulle hem. Men vi hade trevligt, kollade på film gjorde vi. Sen sov jag hos Ronja, och på söndagen vaknade vi av att telefonen ringde..
Men vi åkte in till stan igen och var med våran nya trevliga kompis, blev tvingade att gå hem till mig i kylan, men där var de ganska tråkigt, vi kollade på tv igen. Sen kom vi på att vi skulle åka hem till han och se vart han bodde. Så anna skjusade oss, och vet ni vad vi gjorde? Vi kolla på tv :D haha, fast de var kul :D och idag har jag också vart med ronja, vi gick hem till mig kollade på one tree hill :) sen åkte vi till rockskolan ;p och nu har jag typ pluggat i 3 timmar. Bra gjort ;D

men nu ska ja sova (: hejdå

Donk (;

Nu har äntligen snyggronja kommit hit, typ ungdomsgård här. Jag, ronja, sandra, sarah, julia, lina, johan, jimmy, persson, pontus, erik och hugo och patrik. Oh shit asså, stackars pappa och anna ;) men men, är ju trevligt de.
Ronjis ska iaf sova här, vi har nyss vart på donken, jag, ronja och jimmy fick gå halva vägen för att vi inte fick plats. Men sen kom persson och hämta oss, segkorv :p men nu har vi som sagt kommit tillbaka, har ju astrevligt ;)

Turkland

Fuskigt, inatt åker Sara till Turkiet skulle gärna byta plats med henne :) för jag är så himla sugen på att åka utomlands :D vill ha lite sol! Men nu sitter jag iaf här, väntar på att Ronja ska komma. Alla andra är på bandy typ, så får se vad vi hittar på :) men nu ska jag iaf  gå och göra någonting medans jag väntar, virka lite kanske? haha


Partajj

I fredags åkte jag och brudsen in till stan för att gå på stadt, kändes inte så jättekul när vi kom dit för att det var så dåligt på folk. Så vi bestämde oss för att gå till donken istället, fick även sällskap. Men där var du ju också lika tråkigt, så vi fick åka med en busschaufför tillbaka som var där, alldeles gratis. Så de var jättesnällt. Så vi betalade in oss på stadt, hade väl kommit lite fler folk. Men de var väl ganska kul :p
Sen lördagen var väl lite roligare, vi skulle till jossie men kom på att vi ville åka till Ljusne på fest där istället, för där var de lite mer folk. Men sista bussen hade gått så vi tänkte lifta, men eftersom vi var fem stycken så skulle väl inte de gå så bra. Men då kom nån Danne som vi fick skjus av, men vi fick ju inte betala liten summa direkt ;p haha
Men så kom vi fram till Ljusne och de var de ju trevlans ;D mycket trevligt hade vi ;);)
Så tack för helgen tjejer (: <3


pusshej

RSS 2.0