härlig sommardag

jaa, insåg att jag behöver skriva lite. jag kommer troligtvis lägga av, men orkar inte bry mig. just nu känner jag för att skriva, så då gör jag det.

mamma tyckte jag skulle hjälpa henne lite ute i rabatterna idag, så det blev så. var kanske inte skitsexig, stod i troser och bh + tenniskor och handskar. solen stekte och det var ju helt underbart, blev en dusch innan ronja kom in och joina mig.
blev en tripp ner på stan för att ta en fika på furan, sen hem igen och nörda oss framför tidningar och böcker. men fick låna en bok av hanna förut som inte alls är så dum, haha. dumpa honom - han vill faktiskt inte ha dig. kloka människor som skrivit den alltså ;)
sen tog vi en cykeltur på aspendos, åt och cyklade vidare hem till pappa. dit kom också faster, farmor, kusin och ulla. mysigt varee.

imorgon har jag inga som helst planer på vad jag ska göra, känner mig inte så stressad på att komma på några heller. hoppas på finväder iaf så jag kan sitta ute i solen :D ska iaf ta och hoppa i säng nu, puss & godnatt :)

RSS 2.0