myskvällar

har haft en supermysig helg med familjen, var hemma med mamma i fredags sen åkte jag till pappa på lördagen och myste med han och anna :> söndagen gick åt till jobb, men skönt och tjäna lite pengar.

kommer bli en jobbig vecka de här känner jag på mig, kommer få sitta med matten varenda kväll och sen är det massa annat som ska göras också. ska bli skönt med lov sen, så läre kämpa på nu så jag slipper känna mig stressad sen och bara kan vila istället! kanske ska försöka hitta på nå med toowe och agnes på lovet, kom ju på de idag att vi aldrig umgås på fritiden. hihi!

nu ska jag dricka upp mitt kaffe jag har här bredvid mig, sen hoppa i badet en stund :) trevlig kväll på er <3

mary kay

YEEEEAH! min första klass bokad ;) ska bli fantastiskt härligt att få ringa och berätta det för kina, en till på gång också. oh shit my goooood vad nervös och lycklig jag blir :D eller faktiskt inte så jättenervös ändå, rädd att det ska gå totally wrong men de tror jag inte :D sitter här nu samtidigt och försöker plugga till antikprovet imorgon, men nu var det ett tag sen jag kolla igenom dom här pappren, ska väl ta och göra det. jag godtar liksom inte bara ett godkänt på det här..

nu jävlar ska jag få ordning på mitt liv, tack och lov för MK det ger mig något annat att göra och tänka på ibland. men nu är det de ända som existerar i mina tankebanor, ojoojojoj! men det ska bli så kul :D så helgen är troligtvis uppbokad med massa skoj.

fredag - mys med ronja hos mig.
lördag - första mk-klassen, sen kanske krogen?
söndag - troligtvis en till mk-klass

jaa, det här gör mig exalterad! sen ska jag väl försöka få in lite pluggning mellan det här också, men det ska nog gå bra ;) sååå nu ska jag klara av massa utmaningar här hade jag tänkt.
- perfect start, och så jag får en egen hemsida som gör allt så mycket enklare!
TAAAAAAGGAD SOM FAN! camilla gjorde min dag!

toowe och agnes (toowe först;)) gör alltid min dag, kommer ni brudar någonsin förstå hur glad jag är att jag har er? pusss på er. och nu ska jag bege mig till plugg av MK och antikens grekland. pusssssss

grymt sa grisen

har inte skrivit nått på över en månad (y) och man kan säga att det har hänt en hel del sen dess, men inget jag går in på ;) ska försöka ändra mitt liv lite nu tänkte jag. för jag tror jag aldrig i hela mitt liv har varit så onyttig, alkohol nästan varje helg, och massa annat onyttigt som stoppas i munnen. en del grejer kan jag inte bara skippa, ska snarare trappa ner på en del grejer. önska mig lycka till, de kan behövas!

nu har jag suttit ett tag och kollat på massa bilder från förr, fyfan vad jag saknar vissa tider och människor. buhu :( jag saknar det jag hade, men älskar det jag har.

ett litet inlägg, men nu ska jag göra mig klar för sängen. skönt med sovmorgon imorgon iaf :) puss <3

RSS 2.0