Trevlig kväll :)

Måste säga att det blev en bra kväll igår :) Ronja kom hem till mig och vi börja göra oss iordning, vid åttatiden börja vi promenera ner mot staden. Var ju inte direkt så mycket folk, så vi börja smsa lite med folk och kolla vart alla höll hus. Men marcus sa att vi var välkommen hem till han, så då gick vi dit och var med han och felix. Det var riktigt kul faktiskt! ;)
Strax efter ett kom pappa och hämta oss, och vi somnade väl ganska snabbt faktiskt, men blev väckt vid fyra ungefär av jimmy som kommer in och drygar sig. Ojoj, men vi vakna faktiskt vid tio imorse och var pigga och glada. Ronja fick prova på kaffe, och tror nog hon gillade det faktiskt ;) med en hel del socker i så gick det väl bra iaf! Efter Ronja åkt hem åkte jag och pappa och kollade på patrik när han spela match, motståndarlaget var det drygaste jag vart med om. Men sen åkte vi hem och nu har jag väl för det mesta bara suttit vid datorn, ska väl gå och lägga mig nu tror jag. Så ha de bra, puss!


-/ Lyskväll

Ja, ikväll är det ju lyskväll som sagt. Jag, ronja och carro hade planerat att vi skulle på fest till nån i marma, men carro mådde inge bra, så det blir inget. Så nu får jag och ronja hitta på något annat, men det löser sig säkert :) man kan ju alltid hoppas!

Igår var det iaf fredag och ronja kom till mig på cfl och vi åt mat, sen gick vi upp till norrtull och träffa på lite folk. Så det var trevligt, blev inte så himla impad av skolan bara. Verka lite småtråkigt tycker jag, men men. Skolan för mig verkar gå bra än så länge iaf, ska försöka kämpa så mycket som möjligt, och bli lite lite nöjdare med betygen.

Men nu väntas det mat, ses ikväll då kanske ;) puss!

25 dagar kvar

Fortfarande så jävla dålig på att skriva, glömmer ju typ bort det hela tiden. Inte tror jag det är så många som läser den heller så ;) idag har jag iaf gått tredje skoldagen, och jag tycker det funkar rätt bra. Fast vi har mest lekt nu första dagarna, allvaret börjar imorgon vad jag hörde. Idag gick vi iaf till Stugsund och grilla korv och spela kubb och lite sånt, sen fick vi gå hem vid ett-tiden ungefär. Skönt! Efter skolan har jag väl mest bara suttit vid datorn, men jag tog också en promenad till vågbro till pappa. Var bara Lina som var hemma, så jag satt och prata med henne om cypern. Längtar som bara fan tills vi ska åka :) pappa och Anna hade iaf åkt till Stockholm och skjusat Johan där han ska börja i skolan. Sen kom mamma förbi så då åkte jag med henne hem.

Nu vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska hitta på, sitter och lyssnar på kurt nilsen för fulla muggar. haha! Men ska väl kanske ringa min vän häxan och prata lite. Hörs då :)

RSS 2.0