tidig morgon

igår trodde jag att jag började halv nio, så jag sa till mamma att väcka mig vid sju. visste att jag inte skulle kliva upp då, eftersom jag typ snoozar i tusen år. okej, började skriva en liten berättelse här om hur min morgon såg ut, men insåg sen att det blev alldeles för krångligt att förstå..mina tankar. jaa, dom är inte lätt att förstå sig på. men jag tar det lite kort, jag trodde i alla fall att jag började halv nio men jag började kvart över nio. så nu har jag jättelång tid på mig, men jag var egentligen jättetrött och ville inte kliva upp. så det var ganska jobbigt att se sen när jag vaknat.

den här dagen vet jag inte alls hur den ser ut, ska ta reda på lite saker i skolan när jag kommer. om hur det ligger till med prov och liknande. känner att vi har alldeles för mycket den här veckan, alldeles för mycket att plugga på. och det är jag hur dålig som helst på. men aa, det är väl bara att kämpa! sen när jag kommer hem, har jag ingen aning vad jag ska göra. blir ju plugg ikväll i alla fall ;)

men nu blire frulle, hörs då. ha en bra dag ;D


myshelg

tillbaka till mamma nu efter att ha varit hos pappa i helgen, har varit en mycket lugn och mysig helg. har varit hemma för det mesta, men varit ute (i friska luften) ;) en hel del faktiskt. och det är ganska ovanligt när det gäller mig.
men det har varit skönt, fotade mina dogisar lite. blev sååå söta kort, kameran är väl inte av värsta sorten direkt. men den duger :) fast jag skulle ju inte direkt bli olycklig om jag fick en ny men aaja... jag nöjer mig. fredagen for jag hem packade allting och sen åkte till pappa, gick ut och gick med hundarna och träffade en riktigt trevlig gubbe som jag gick och prata med som också hade hund. sen kom ronja & sara, vi beställde pizza, orkade inte laga nån mat. efter maten tog vi en promenad till tempo vågbro som var stängt, så vi vände och gick till ok. blev en jävla promenad de, köpte lite popcorn och sånt och sen gick vi hem och såg tv och myste. ja det var en trevlig fredagkväll.

lördagen sov jag inte allt för länge, var rätt skönt. var bara hemma, åkte ner på stan med pappa och så bara, och sen hem. hade myskväll med pappa och anna och kolla på körslaget, och det var riktigt mysigt :)
igår söndag åkte jag på bandy med pappa, trodde ronja skulle komma dit också men hon jobbade ju, så jag gick där mest för mig själv. var så jävla kallt så jag höll på och dööö! sen blev de hem, duscha vaarmt och mera filmmys.
 
men just nu sitter jag och irreterar mig på alla som gör särskrivningar, de är helt sjukt. vissa ord som man tycker är helt självklart särar folk på. ojoj, jag har säkert gjort någonting sånt själv så ska inte klaga. men de är ganska retligt när man ser det..

aa, helgen har varit mycket bra iaf. precis som jag ville ha den. och nu ska jag försöka ta tag i lite pluggande sen en dusch. puss

RSS 2.0