in school

haft en rätt rolig vecka i skolan, har varit mycket skratt och tokigheter och de hade inte varit utan mina två gosar♥ men veckan har gått fort och snart är det helg igen, helt sjukt. på fredag blir det iaf att åka och gratta malin som fyller 18 :) men först ska jag jobba till 7 och det är så jävla jobbigt. blir irreterad på att man själv alltid ställer upp för andra men får ingenting tillbaka, men så är det väl att jobba extra. har månadsfinal ikväll också så då jobbar jag ända till 22. jag spyr på't!!

på lördag blir det att festa tror jag, är lite småsugen på det :) vart har jag ingen aning, men de är väl sånt som löser sig. får inte glömma bort att jag ska på e-center också på dagen och kolla på lucian, när min älskade vän ronja ska vara med :D håller tummarna för att hon blir lucia också, så tråkigt att man inte får rösta längre. allt ska vara så jäkla rättvist jämt. men egentligen skulle man behöva vara hemma och plugga, för det ska vara så jävla mycket hela tiden. ska hinna läsa ut kirre och göra klar svenskan och sen har vi matteprov på torsdagen också. skoltrött var ordet!

sen allt annat som händer runt omkring, kan inte riktigt koncentrera mig på allt. det är helt sjukt, jag vill så gärna berätta men det går inte. inte än. det blir nog bra tillslut iaf :)

nu ska jag försöka läsa lite om demenser som vi egentligen börjar med på måndag, men min grupp har blivit klar med allt så nu fick vi göra vad vi ville. så då fick vi göra en liten tjuvstart på de kommande kapitlet. skönt.
puss då :)


besök i hudik

provet gick iaf bra idag, tror ja! åkte senare till hudik, skulle på utställning. och ja de var helt värdelöst, dom hade glömt eller nått att vi skulle komma så vi fick bara vara med på typ halva. sen gick vi och åt superäcklig mat. avslutade iaf på stan och vi shoppa lite, så det var ju kul iaf ;)

så jäkla skönt ikväll, har ingenting plugg ikväll. eller jo egentligen, men jag struntar i det idag annars kommer jag gå sönder ;p så jaa, hoppas vi hyr "johan falk" för jag är supersugen på att se den nu. så jag njuter varje sekund nu utan pluggning. skönt äre :) imorgon åker jag hem till mamma igen iaf, och på lördag ska vi nåra stycken upp på staffan på öppet hus. så då kommer vi få vara ledig 18 december bara för det :D:D

har nyss duschat nu, så jag ska klä på mig sen följa med anna och handla. puss :>

pluggis

har så jäkla mycket att göra i skolan nu så jag vet inte hur jag ska kunna hinna med allt. har väl egentligen inte tid med de här heller, men jag ger de tid ändå. känner att jag måste ta en paus lite då och då. håller iaf på och nöpluggar till ekonomi just nu, och det går ändå rätt skapligt :)
egentligen har jag väl inte så mycket att skriva, händer inte så mycket intressant i mitt liv just nu. så jag känner mig väl inte sådär superlycklig direkt.

bor hos pappa nu i några dagar iaf, åker hem till mamma igen på onsdag hade jag tänkt. men innan de ska pappa och jag hinna övningsköra och hyra sista falkfilmen. och måste säga att karln är så jävla snygg ;)





nu har ni nått att dregla på en stund, jag ska nu bege mig åter till min ekonomibok, so wish me good luck ;> puss


datasoffan skriver blogg igen

känns inte direkt bra att senaste inlägget var en "härlig sommardag" får lite ångest nästan. sommaren som var så jäkla underbar, att den skulle gå så fort. kan ha blivit en lite väl alkoholfylld sommar men fystan vad roligt det har varit. ser man tillbaka så är allt för det mesta positivt, har lärt känna och kommit nära så mycket människor så jag trodde aldrig att det var möjligt.

skolan fick ju en rätt bra start också, milla sov hos mig första dagen innan skolan och det var nog tur annars hade man väl deppat sönder. men sen blir det hemskt mycket som kommer och jag hamnar efter lite, är livrädd för att bli sjuk. det tror jag nästan inte att jag skulle klara, allt går så fort och vi har inte så mycket tid på oss i vissa ämnen. men jag känner att det skulle behöva lugnas ner lite nu, är så himla mycket.

idag så har jag iaf umgåtts mest med toowe och agnes, har varit superkul. tack och lov för tjejerna i klassen, en del då iaf..finns ju nåra man kommit lite närmare :) har idag även bestämt mig för att sluta käka ppiller, märkt att jag går alltid upp i vikt när jag börjar med dem, gjorde ju ett avbrott innan sommarn och gick ner i vikt sen börja jag igen och då gick jag upp typ fem kilo. och de vill jag gärna gå ner nu, så jag ska iaf sluta med dom. är ju inte direkt så sexuellt aktiv heller ;p så det är ju en början på min viktnedgång, moahaha.

bloggen kommer nog inte vara så hemskt intressant att läsa för de som inte umgås med mig om dagarna och så, blir nog inte så mycket mer jag kommer att skriva om. då jag inte har nått speciellt intresse för något mer än kompisar och alkohol. haha jag skämta :D men beredd er inte på någon "dagens outfit" eller liknande :D kûss

RSS 2.0