i taket lyser stjärnorna

jaa, än så länge har dagen inte bestått av så mycket. slutade skolan runt tre, men var så duktig och stannade kvar och pluggade lite. imponerande tyckte lärarna ;) haha! åkte sen hem och åt, mammas korvstroganoff<3 sen har jag väl inte gjort så mycket mer idag, ringt lite samtal. skulle ju ha gått på bio imorgon i gävle, men det gick inte. och sen bestämde vi lördag, men då går den inte ens ^o) inte i söderhamn i alla fall..blev man förvånad?! så nu väntar vi ett tag till den så kallade premiären kommer här i storstan istället. och det är "i taket lyser stjärnorna" då som vi ska gå på. längtar tills jag får se den faktiskt :)) jag läste faktiskt den boken i sjuan eller nått, två gånger till och med för jag tyckte den var så bra. så nu äntligen kommer den på film. hihi! så jag meddelar väl senare om den var bra, antar att den kommer vara det :)

men nu i helgen när det inte blev som det skulle, har jag och ronjan i alla fall bestämt oss för att vi ska vara hemma hos mig i vågbro och mysa lite. har varit lite mycket fest och så nu på senaste tiden, så i helgen tar vi det lugnt ;) så vi får se vad som händer imorgon då. hoppas på nå roligt :) haha

det som står på att-göra-listan idag är som sagt inte mycket, ska städa lite inne på rummet, packa väskan till pappa och sen tänkte jag ta ett baad :D har glosor i engelska till imorgon, sen ska jag väl kanske ta och kolla lite på matten också.
så nu sätter jag punkt för idag, troligtvis :) men aa, ha en bra kväll iaf. pusss

skolan

och just nu sitter jag i skolan, har lite grann att göra. men antar att jag ska hinna bli klar, då jag har en fyratimmarslektion. så nu har jag tagit en liten paus för att fika lite, en macka och festis ;)) mysmys!
men trögtänkt som jag är förstår jag ingenting även fast min lärare ewa har försökt förklara för mig cirka tusen gånger. förstår vad hon menar, men sen när det gäller att få det svart på vitt.. då går det utför. men imorgon ska det in!

idag vet jag inte riktigt vad som händer, jossan är hemma idag så jag sitter här själv nu. lite småmobbad sådär ;) fick cama med henne och gustav igår (som då är hennes katt), såå söööt. vilken katt asså :)
men aja, ska återgå till mina studier, på återséende. puss!

och det fortsätter

än så länge så ;) morgon började med judo på idrotten, fyfan säger jag bara. inget för mig det där, haha! det var lite pinsamt, och vi var inte alls många. så det där var ju första och sista gången i alla fall.

efter skolan åkte jag, mamma och patrik ut på e-center och handla. jag och patrik börja bråka, och det var de ju ingen som missa tror ja. fyfaaan vad pinsamt! blev riktigt jäkla förbannad! men de går ju över, för ett tag sen tänkte jag att jag aldrig mer skulle prata med han. aa, det visste jag väl att jag skulle, men just då var jag så arg.
men nu börjar jag få lite dåligt samvete, fast aa jag tänker ju inte direkt prata med han nu ikväll. imorgon blir bra :)

sen blev jag lite smått upptvingad på ahallen, men kan ju inte säga att jag ångrar att jag gick dit :D fan vad kul det var. satt där i ungefär två timmar med alex och vänta medans hanna var på träning. sen fick jag skjus hem och så.

ikväll har jag tänkt att gå och lägga mig i skaplig tid. inte senare än elva i alla fall. för trött är jag, och jag märker stoor skillnad i skolan när jag sovit mer. annars sitter jag och halvsover på lektionerna, och jobbigt är det.
just nu går jag bara och tänker och planerar massa saker tills resan, den 28 mars då åker vi. och jag är så jäkla glad för det, känner på mig att det kommer bli skitkul. med tanke på att jag ska åka med min bäste vän, vi har fått en egen lägenhet och ska ha huuur kul som helst. man kan inte ha annat med den männniskan.
antar att dessa månader bara komma flyga iväg, är ju precis om två månader idag, så himla skönt att ha något att se fram emot :D

och imorgon fyller linapina år, 16 år. så grattis på dig lillgumman <3 är verkligen hur många som helst som fyller år nu i januari. är lite rädd att missa nån ;)

men nu ska jag troligtvis gå och läggga mig, tack för en rätt skön dag. puss!


ny start

jaa, skriver det här igen som jag gjort så många gånger förut. men jag tänkte iaf börja skriva igen, fast aja vi får se hur det går. har suttit nu ett tag och läst igenom alla gamla blogginlägg. ooh, det var roligt.
insåg att jag nog hade ett roligare liv då också, saknar det som var förut.
allt känns så himla jobbigt just nu, och jag är inte mig själv..
och jag är så less på massa människor också, jag vet fan inte vad de är som händer
jag hoppas verkligen det blir massa ändringar på massa saker nu, det skulle verkligen behövas!

idag kommer det inte hända så mycket, som alla andra dagar.
ska se på andra avenyn sen ikväll iaf har jag bestämt.
men ska först och främst ta en varm lååång dusch :)

en flicka som är stark - mimikry


RSS 2.0