På rymmen

Har varit en mycket trevlig helg måste jag säga, och inte är den slut än, fast söndagar brukar alltid vara så jäkla grå, och tråkig. Men i fredags var jag bara hemma, kollade på tv med Anna, och Pappa och Patrik åkte på bandy dom.
På lördagen åkte jag och Ronja till Verkstäderna, där de var tjejfrukost. Var lite kul, haha
Sen gick vi på stan en sväng och kika lite, fika gjorde vi också. Sen åkte vi hem, jag hem till mig och Ronja hem till sig. Men pinglan kom tillbaka till mig sen tack och lov, annars hade jag nog inte klarat kvällen och haft de tråkigt. Men Ronja hyrde film " A cinderella story " :D:D:D Chaaad ;) haha, men han är så jävla snygg. Sen satt vi uppe på mitt rum ett ganska bra tag och pratade i telefon, hahahaha :D Sen var folk dum på oss, så kom vi på att vi skulle ut. Gick till vågbroskolan, och satte oss i en lekpark där typ ett torn. Satt där hur länge som helst kändes de som, sen trodde vi att de spöka där så vi sprang och sprang. Gick in och pratade igen, sen somnade vi. Hade de trevligt som fan iaf ;))
Puss påre (:

Bort med pinnarna och in med stockarna

Det har blivit en rätt så lugn helg för mig den här helgen, har mest varit hemma och tagit det lugnt nu. Och skönt är väl de, Putte och jag var ensam hemma eller är, så jag hyrde film "The girl next door" typ den andra versionen..mycket bra, mycket bra var den :)

Bort med pinnarna och in med stockarna, hahahaha ;D Bara Ronja som fattade de där ;) oj, vad roligt man kan ha när man har tråkigt. haha!
Men jag har iaf blivit förälskad, i One tree hill...

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet, bara jag och Ronja som tycker de eller ? ;)

/Fialotta

Plugga plugga :s

Jag började 5 i 9 idag, så de tyckte jag var ganska skönt. Men jag klev upp klockan 7, för jag hörde mamma var uppe. Men strax efter 8 var jag klar så då gick ja, skulle ha syslöjd så jag gick till musikskolan.. satt och lyssna på när dom sjöng så vackert ;) sen gick vi upp på syslöjden och jag hade så jävla ont i magen. Så tillslut orkade jag inge mer och gick hem igen till min älskade Ipren som jag glömde, haha
Så nu har jag suttit och glott på tv i typ tre timmar. Macgyver & Våra bästa år, mycket spännande. Men de är irreterande att jag inte kan se Våra bästa år imorgon för då är jag väl troligtvis i skolan. Fan! Och alla serier ska ju sluta när de är som mest spännande :s
image5
















Men nu ska jag iaf lämna tv:n och datorn, fast jag går säkert in en sväng ikväll också om jag känner mig själv rätt. Fast nu måste jag faktiskt plugga, annars kommer de bli omprov och de ska inte hända.
Fast jag skulle faktiskt behöva göra massa saker, men pluggandet får nog faktiskt gå före, men jag har fan aldrig lust med att plugga. Tycker alltid att jag har bättre saker för mig, och de är ju dumt. Men nu ska jag sluta tänka så. Men jag skulle verkligen behöva klippa mig, det känns ju som om de var år och dagar sen sist. Så jag måste nog försöka få tag i en tid snarast möjligt :) Men sluta skriva ska jag göra nu, och plugga. Fan vad jag tjatar om de, men men..fast nu får jag bara inte glömma One tree hill. Fast det ska jag inte :)

image5


















hörs sen. Pusshej (;


/Fialotta

Tack :)

Sådär, nu skriver jag för första gången i min nya blogg. Och det är ju trevligt, fast de hade jag nog int kunnat gjort om jag inte hade fått hjälp av min käre vän Ronjis. Så tack för hjälpen. Jag följde med henne hem idag, vi åt och tittade på One tree hill. Fyfan vad den serien är bra, så jävla bra. Så nu blir de att jag kommer börja kolla på de igen efter skolan, lite spännande faktiskt.
Sen så låg vi och pratade ett litet tag om allt möjligt, brukar ju bli så. Och Ronjas farmor ringde och sa att hon fått en liten kusin, en Ruben :p Näe, men det blev en kille iaf. Så det var lite kul. Sen satte vi oss och kikade runt lite på datorn, och då hjälpte hon mig med denna blogg. Sen kom mamma och hämtade mig strax efter sju, vi åkte hem och jag käkade igen. Så nu är man ju proppmätt, vi drack även lite kaffe också, haha
Jag hade fått brev ifrån Flygvapen-frivilliga, funderar på att gå med. Näe, verkligen inte. Kliva upp tidigt, bädda sängen och städa...nääe skulle inte tro de. Kan ju bara göra de hemma först istället.
Fast att kliva upp tidigt har jag väl inte så svårt för, men att bädda sängen och att städa är inte riktigt min grej. ibland om jag är på städhumör så :p Men sen hade jag också fått Frida också, så jag hade väl tänkt nu att först gå och duscha och sen läsa lite. Får se om de står nå intressant man kan läsa om ;)
Imorgon vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra, de blir nog plugga, plugga, plugga som gäller.
Har prov på torsdag i no, fredag i spanska och måndag i spanska. Skitdrygt! Fick även veta resultatet av matteprovet 20/41 tror jag de var. 20 poäng var det iaf, ett godkänt. Och så hade jag samtal med Anki och hon talade om hur det gick på Nationella, som vi gjorde i början av 9:an. Fast det var provet förra årets nior gjorde.
Men jag hade iaf godkänt, så de var ju bra. Men de skulle ju vara kul om man fick lite bättre nångång, men de verkar ju vara omöjligt för mig de. 
Men nu ska jag nog ta och hoppa in i duschen, innan jag somnar, jag brukar ju vara ganska bra på de. Inte har ja pluggat nå idag heller, som jag hade tänkt. Men de får bli imorgon, då jävlar ska jag plugga ;D
Ha de så bra, hörs. Pusshej (:

image3
Så jävla bäst. Iloveyou(L)

/Fialotta

RSS 2.0