efterlängtad hylla

Sitter nu i skolan och pluggar ihjäl mig känns det som. Men jag vill så gärna bli klar med den här uppgiften, jag kan INTE plugga på helger alltså. Men jag är iaf ledig på söndag så jag kan kanske skriva klar den då. Men annars har jag noll känsla för det. Det går inte..

Slutar kl 2 idag och då ska jag åka och sola, känner mig så bleeek, sen hem och städa lite. Och mamma och Lars skulle åka till Valbo idag, och de skulle köpa en hylla till mig och Alex som vi ville ha :D jag blev så glad. TACK!!! Vi planerar ju att åka utomlands och då måste vi spara på pengarna, men har man världens bästa mamma så har man. Och de är inte bara för att jag får saker, utan hon är den bästa, i alla lägen <3

Den här fina saken hamnar sedan i köket, fast liggandes :) hihi

kanonhelg

Ja, helgen har verkligen varit kanon. Hade äntligen en superrolig utekväll också :D firade som sagt Lina i lördags, så vi var hemma hos pappa några stycken. Sen åkte vi in till Olles och hade hur roligt som helst, men killarna gick på spelhallen.



Söndagen jobbade jag och hade väldigt roligt med Kina, vi kollade in lite olika tidningar med inspiration till hemmet och såg bland annat hur man kunde göra en hemmagjord lampa. Fulaste jag sett :D en gren med en glödlampa ihängandes :D hahaha! Sen bråkade vi om lite recept, men det gick så bra ändå. Sen kommer man hem på kvällen så har älskling ordnat kvällsfika.

Nu har jag precis skrivit klart Olas jävla uppgift, fick en ny idag igen också. Tredje på knappt två veckor tror jag! Heja heja..men nu ska jag ta tag i lite saker här hemma. Trevlig kväll :)

mums med kladdkaka

Kladdkaka är väl godaste som finns. Åååh, jag har nu bakat en kärleksfull kladdkaka till mig och min älskling som vi ska mumsa på ikväll. Var tvungen att ta en bild på godbiten. Dreggla lagomt....


pumppass

Ett pumppass klockan 8 på morgon är inget jag kan rekommendera. Jag känner mig helt slut och tror jag ska sova hela helgen. Kroppen skakar ju nästan! Tränat armar, axlar, ben, bröst, rumpa...ja allt man kan tänka sig. Så det är nog inte så konstigt att man nästan skakar. Haha!

Men men, skönt med lite träning iaf såhär innan helgen. På lördag blir det partyy för att fira Lina som nyss fyllt 18!! Fått tre inbjudningar om fest just på lördag, lite surt när man bara kan gå på en. Vi lurar på om vi ska hålla till hemma hos oss i lägenheten eller om vi ska vara hos pappa & Anna. Men jag vet inte om jag orkar med och ha någon fest här igen när jag ska upp och jobba dagen efter. Den som lever får se.
Nu ska jag iaf ta och hoppa in i duschen, sen hämta upp Agnes igen.

BAAAAL

JAG BLEV NYSS SÅ JÄVLA GLAD!!
Äntligen fått någon som kan fixa mitt hår till balen. Tackar Maja Söderlund för att hon ställer upp på det! :D:D
En stor lättnad, jag har i stort sett bara haft panik över det här med balen. Först strula det med klänning, hade ingen att gå med, ingen frisör...har fortfarande ingen bil men det ska nog lösa sig. Nu känns allt jättebra!

Slänger in en bild på balklänningen som jag gillar mer och mer för varje gång jag tittar på den.

Så ser den ut, men färgen är fel. Lite mera plommonfärgad är den jag ska ha!

blogg blogg blogg

Har suttit och läst igenom några gamla inlägg på den här bloggen. Förut var det verkligen att man skulle komma på så mycket att skriva i samma inlägg. Scary, man orkar ju inte läsa :o jag har suttit och funderat på om jag ska börja skriva blogg igen. Men inte riktigt orkat ta tag i det, men nu har jag läst så mycket bloggar på sista tiden så man blir ju sugen ;)

Nu ska jag iaf gå och skala lite potatis, mamma kommer snart med pepparlax. Hon är en ängel!

RSS 2.0